8/27/2024

Who knows what evil lurks in the hearts of men?

Tietysti hienoa, jos ulkonäkö on kuin Lois Lanella, mutta välttämättä siitä ei ole hyötyä, jos sattuu olemaan mies. Ja ehkä tuon ulkonäön kanssa voisi elää, jos ei olisi käynyt niin, että aamulla syliin oli kaatunut täysi pannullinen vasta keitettyä kahvia. Mikään epäonnihan tuo ei vielä ole maailman mittakaavassa, mutta eipä epäonni tuohon vielä jäänytkään. Matkalla ensiapuun näyttämään nivusten palovammoja sattui pieni liikenneonnettomuus ja kaikki huolella tehdyt siteet lensivät siinä samalla sinne sun tänne. No matka ensiapuun ei ollut pitkä enää tässä vaiheessa ja sinne voisi kävellä - hitaasti -, mutta voisi. Matka menisi tietysti kivemmin ellei olisi alkanut satamaan kaatamalla. Rakeita. 

Ensiavussa ihme kyllä nopea vastaanotolle pääsy ja suhteellisen mutkattomasti tapaamaan lääkäriä. Varmasti ammattitaitoinen, mutta ikävää avioeroa läpikäyvää lääkäriä, joka jälkeenpäin mietittynä taisi haista vanhalle viinalle, kännissä hän joka tapauksessa oli, kun hoitotoimenpiteitä suoritti. Käsienpesuhan on rutiini sairaaloissa niin tässäkin, mutta sellaiset rutiinit unohtuvat, kun lääkäri käy läpi itsetuhoisia ajatuksia laskuhumalassa. Seuraus on hyvin ikävä infektio, joka tulee puhkeamaan muutamassa päivässä tämän käynnin jälkeen. 

Tässä vaiheessa ei oikeastaan edes harmita unohtunut kännykkä, ehkä parempikin, että ei saa kuunnella tässä mielentilassa vastaajaviestejä, joissa raivostunut pomo huutaa ruokottomuuksia kahdella eri kielellä, koska toimitetuissa raporteissa on ollut systemaattinen virhe jo pidemmän aikaa ja nyt auditoinnin yhteydessä tämä on paljastanut ja korvausvaatimus mitä työnantajalle tulee on tähtitieteellinen, samalla menetetään tärkein asiakkuus ja lopulta edessä on konkurssi, mutta sen aika ei ole ihan vielä tänä aamupäivänä.


Huonomminkin voisi mennä.

Vauhdikas aamupäivä, harmi, että vauhtia oli liikaa.

Puolenpäivän kieppeillä iskisi salama. Kaksi kertaa. Naamaan.

Iltapäivällä reitti risteäisi terroristien kanssa.

Alkuillasta televisiosta tulisi romanttinen komedia.

Loppuillasta syttyisi tulipalo ja puhkeaisi silmään herpes.

Yöllä painajaisia ja hiestä märät lakanat, tietenkin.

Aamulla sitten uutta matoa koukkuun.

Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...