8/20/2024

Intentions full of pride

6670903752021072936960

Noin monta erilaista yhdistelmää/vaihtoehtoa on perinteisessä sudoku-ristikossa. Internetistä saa tulostettua tyhjän sudoku-ruudukon ja sitten voi alkaa itse suunnittelemaan mieleistä ratkaisuvaihtoehtoa. Minäkin tulostin yhden sellaisen ruudukon.

Jätin sen myös tyhjäksi.

Minusta se oli kauniimpi niin. 

Paljon kauniimpi kuin ne mitkä on täytetty numeroilla 1-9. Ahtaat säännöt tekevät pelistä hyvin tylsän. Se on vain sellaista matemaattistamasturbaatiota. Tyhjä ruudukko on kaikessa autiudessaan kaunis, puhdas geometrinen taideteos. Ihmisen ongelma on se, että kaikki ruudut pitää täyttää, pitää olla säännöt, pitää olla lokerot joka asialle. Pitää olla logiikka ja sitä pitää kunnioittaa loppuun asti.

Halutessani voisin suunnitella sovelluksen, joka tunnistaa minkä tahansa sudokun ja sitten sovellus antaa ratkaisun - oikean - alle sekunnissa. Se olisi mielekästä. Miksi sotia kepillä ja kivellä, kun voi ampua raketilla?

Sudokussa ei pitäisi olla numeroita, joita täytetään sääntöjen puitteissa ruutuihin. Pitäisi olla sellainen sudoku, jossa numeroiden sijaan ruutuihin ahdettaisiin ihmisiä. Olisi säännöt mitkä estäisivät tiettyjen ihmisten vierekkäin olemisen. Olisi sääntö, jossa sanotaan mikä ihminen voi olla minkä päällä tai alla. 

Kaikkein keskeisimpään ruutuun kuuluisi tulla mies. 

Muiden ympäröimä ja pönkittämänä. Siinä hän olisi ja sieltä hän huutaisi. Ja aikojen kuluessa muut ympärillä alkaisivat huutamaan hänelle. Siinä hän pysyisi niin kauan kunnes joku hänet siitä työntäisi väkisin syrjään. Ja sitten saman kuvio toistuisi uudestaan, mutta huutojen kohde olisi nyt joku toinen, joku muu.

Jumalan olisi pitänyt jättää myös ihmissudokuruudukko tyhjäksi.

Ha hah, olipa hauskasti kirjoitettu.

Lähden sienimetsään nyt.

Menen yksin, en ota naapurin herraa, herra Jokista mukaan. En, vaikka hauskaa seuraa hän onkin. Viimeksi meillä meinasi mennä koko retki pilalle, kun vaan naurettiin ja juoruttiin niin paljon. Ja olihan se noloa, kun lähdettiin tuosta yhtä matkaa ja heti kun päästiin porttikongista pihalle niin Jokiselta tippui reppu kadulle. No se ei ollut Jokisen vika, ei alkuunkaan vaan repussa oli valmistusvika, siitä repesi ompeleet ja se on nykyaikaa, ei enää tehdä kestäviä tuotteita. No pahinta ei ollut repun hajoaminen, uusiahan saa aina tilattu halvalla Kiinasta, mutta se mikä otti pannuun kuin sukupuolitauti rekkamiehen meisseliin oli se kun Jokisen meille tekemät retkiruoat tippuivat kadulle. Ja se kävi nopeasti, putoamisnopeus oli juuri sellainen kuin näissä olosuhteissa maapallolla tällaisen gravitaation aiheuttama kiihtyvyys saa aikaan. No eihän tietenkään tuollaisella matkalla vielä saavuteta rajanopeutta, ei matka selästä katuun ole tarpeeksi pitkä, mutta sukkelaan se silti kävi. Ja se mikä tässä jäi hampaan koloon, mitään ruokaahaan ei siis jäänyt hampaan koloon, kun ne tuossa kadulla nyt olivat odottamassa lokkien hyökkäystä apajille vaan se mikä jäi kaivelemaan oli se, että Jokisen tekemät retkiruoat eli tavallisemmin sanottuna eväät levisivät kadulle kuin Jokisen eväät.

Helvetti soikoon, että olipa hauskasti kirjoitettu tuokin.

Olen sienimetsässä nyt.


Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...