8/22/2024

Sacrament of hidden nuance

Kaikesta rakkaudesta näkyvää on vain 15,5 %:a - loppu 84,5 %:a on pimeää rakkautta. Sitä ei voi havaita mittalaitteilla, koska se ei reagoi näkyvästi minkään ulkoisen tai sisäisen ärsykkeen kanssa. Jokaista julkista hellyyden osoitusta kohden jää tapahtumatta viidestä kuuteen herkkää kosketusta, hipaisua sormen päällä tai suudelmaa niskataipeeseen. Tutkijat ja runoilijat ovat yrittäneet selvittää miksi maailmankaikkeudessa on niin paljon mittaamatonta rakkautta, mutta vielä ei ole onnistuttu luomaan kaiken selvittävää yhtä teoriaa tälle. Vahvoja hypoteeseja sen suhteen, että ihmiset pelkäävät satuttavansa itseään, jos näyttäisivät tunteensa avoimesti on esitetty, mutta tätä ei ole pystytty aukottomasti todistamaan suurilla massoilla. Myös yksilöiden aivokemiat heittelehtivät eri vuosien ja kuukausien - miksei päivienkin aikana, jolloin näkyvänkin rakkauden määrä vaihtelee ja tämä viittaa siihen, että pimeän rakkauden määräkään ei olisi vakio. 

Joka tapauksessa yleinen suhdeteoria, sekä jo aiemmin esitetty suppea suhdeteoria tukevat pimeän rakkauden olemassaoloa.Yhtä mieltä ollaan siitä, että näkyvä rakkaus on kaikille meille asiana arvokas ja pimeä rakkaus irvokas.



Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...