8/20/2024

Honeymoon at 'Torture & Seduction Island'

 Se oli kovin alkeellinen radioasema. Hoiti kyllä hommansa, vaikka kaikki laitteet ja kalut oli enemmän tai vähemmän kierrätyskamaa. Osa oli niin rikki, että niiden korjaamiseen kului enemmän aikaa kuin niiden toiminnassa olemiseen, mutta ei se haitannut. Kaikki tämä teki radioasemasta vain rosoisemman ja jollakin tavalla jopa sympaattisemman. 

Henkilökunta, jos sitä sellaiseksi saattoi kutsua oli myös oma lukunsa. Kaikki, heitä oli yhteensä kahdeksan olivat jokainen hieman erikoisia ja jokainen heistä vielä omalla persoonallisella tavallaan. Melkein tuntui, että se oli itsetarkoituksellista, mutta toisaalta kukaan heistä ei varsinaisesti kilpaillut kenenkään huomiosta tai verrannut itseään muihin.

Tupakansavu, soulmusiikki ja himmeät valot loivat radioasemalle miellyttävän tunnelman. Vinyylin rahina ja samettihousujen kahina. Kahvikoneen pulputus, sälekaihtimien tekemät varjot seinillä ja pehmeä matto jalkojen alla. Joku nukkui sohvalla, vaikka lähetys oli käynnissä. 

Tiskijukka kertoo matalalla äänellä, että seuraavaksi lähtee soimaan The O'Jays ja Love Train. Tuottaja tanssi käytävällä matkallaan postihuoneeseen. Siivouskomerossa oli moppi kuivumassa ämpärissä, nähtävästi joku siivosi täällä joskus, kukaan ei tosin osaisi kertoa, että milloin viimeksi. Samassa siivouskomerossa oli takaseinän jalkalista hieman irrallaan, tällä radioasemalla se ei ollut mitenkään ihmeellistä. Tuntuu, että täällä lähes kaikki repsotti ja oli hieman irrallaan ja koko homma pysyi pystyssä lähinnä hyvän fiiliksen ansiosta.

Mutta tuon siivouskomeron jalkalistan takana oli seinään koverrettu syvennys. Ja se oli ihan hyvä piilo, tosin kyllä kokenut poliisi osaisi katsoa sieltä aika äkkiä, jos paikalle tulisi nuuskimaan. Mutta toistaiseksi kukaan ei ollut tullut nuuskimaan. Ja hyvä niin. Sillä tuolla listan takana piilossa oli tiukasti pakattuna muovikelmussa 2 kiloa lähes puhdasta kokaiinia. 

Eikä se ollut unohtunut sinne. 

Ja sitä tultaisiin pian hakemaan.

Mutta ei hyvillä aikeilla eikä kauniilla sanoilla

Sitä tultaisiin hakemaan hiljaisten pienikaliiberisten aseiden kera.

Eikä hakukeikalla olevat herrat olleet varsinaisesti soulmusiikin ystäviä.



Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...