12/17/2023

Hermes Trismegistos ja Baphomet

 Alkemistien suosikkina Hermes on omaa luokkaansa. Ja vaikka Hermes Trismegistosta ei suoraan pidä sekoittaa Hermes jumalaan niin samaa sukupuuta he ovat. Joka tapauksessa tie perimmäisen tiedon luokse vaatii hyvän oppaan. Ja siihen Hermes Trismegistos on juuri sopiva. Tismalleen samalla tavalla kuin Baphomet. Siinä missä toinen toimii viestinviejänä hyvän ja pahan välillä, on toinen puoliksi hyvä, puoliksi paha. 

Kumpikin kantaa caduceusta omalla tavallaan.

-Baphomet on patsaansa ansainnut-

Olen saanut todistaa rituaalia satanistisessa temppelissä. Ei se niin hieno ja mahtipontinen ollut kuin kristittyjen temppelit, mutta ajoi asiansa. Ihmisillä oli siellä kovin vähän vaatteita, se kai kuului asiaan. Mutta se mikä häiritsi oli lihasten puute. Paljon oli läskiä, pulleita reisiä ja turpeita käsivarsia. Ei sellainen sovi kuvaan. Ihan yhtä vastenmielisiä ovat lihavat papit tavallisissa kirkoissa. Maailmassa missä ihmiset kuolevat nälkään, ei papin pitäisi olla ylipainoinen. Eikä se ole tavatonta, että pappi on suuri ruoan ja viinin ystävä, jopa asiantuntijan roolissa antamassa vinkkejä pääsiäisviiniksi. Eikä se ole tavatonta, että satanistit käyvät syvää filosofista keskustelua pahuuden olemuksesta ja ihmisen vapaasta tahdosta. Kyllä, he käyvät keskustelua sen sijaan, että syöksyisivät pimeyteen itse. 

Niin moni rikas on onneton.

Niin moni kaunis ihminen on kylmä.

Niin moni lahjakas on hullu.

Niin moni lihaksikas on täysin pihalla baryoneista.

Ja niin moni älykkö ei saa nostettua omaa painoaan penkistä.

Johtajilta puuttuu empatia.

Köyhiltä itseluottamus.

Minulta puuttuu kyky luopua vihasta ja ylpeydestä.

Sinulta puuttuu hyväksyntä.

🔱

Insane Biker's Bites

Ydinsodan jäljiltä maapallolla vallitsi pimeä ja kylmä ydintalvi.  Tuhoisat iskut eivät olleet kattaneet joka kolkkaa, mutta ydiniskujen aih...