12/17/2023

Let's go for a ride

Ainoa järkevä tapa mitata aikaa on aurinkokello. Kaikki sitä tarkemmat ratkaisut aiheuttavat vain kiirettä. Ja voi olla, että toisille sopii kiire, mutta minä en siihen pysty. Olen liian arka ja hidas. Eläisin mieluummin vähemmällä vuorovaikutuksella. Enkä pelkästään ihmisten kohdalla vaan kaikkien asioiden kohdalla. 

Olisi enemmän aikaa miettiä, enemmän aikaa katsella. Nyt pitää vain toimia ja tuottaa. Pitää antaa panos ja tehdä merkittäviä asioita. Pitää hallita kokonaisuuksia. Ei saa jäädä kiinni pieniin merkityksettömiin yksityiskohtiin. Ainoa mikä minua kiinnostaa on se kun tulee talvipäivän seisaus. Sillä hetkellä pohjoinen pallonpuolisko on kallistunut kauimmilleen auringosta. Sen jälkeen valoa alkaa tulla lisää, aurinko syntyy meille uudelleen. 

Pimeys häviää. Odotan aina kesää. Odotan aina kesältä paljon. En muista koska olisin saanut juurikaan mitään. Mutta ei se haittaa. Jaksan unelmoida. Jaksan, koska on valoisaa. Ei tarvitse palella. Siinä ei välttämättä ole mitään sen suurempaa henkistä tasoa, se vain on parempi niin. 

Insane Biker's Bites

Ydinsodan jäljiltä maapallolla vallitsi pimeä ja kylmä ydintalvi.  Tuhoisat iskut eivät olleet kattaneet joka kolkkaa, mutta ydiniskujen aih...