10/30/2023

Hyperhero's digital delusion

Kukaan ei kuvittele olevansa paha*. Kukaan ei kuvittele olevansa väärässä*. Jokaisella meistä on tunne, että on jotenkin keskimääräistä terävämpi, oikeamielisempi, paremmin perillä asioista tai muuten vaan ok-tyyppi. Ja joillakin on tunne siitä, että he ovat suorastaan erinomaisia. Eniten pidän nuorista, ylimielisistä mulkuista. Leuhkoista leveilijöistä, koska heillä on edessä karu pudotus keski-iässä. 

Mutta siihen nähden, että koemme olevamme hyviä niin oudosti maailmassa tapahtuu pahaa.

Ja sitä pahaa tapahtuu paljon. Me teemme pahaa, mutta emme tiedosta tekevämme pahaa. Maailmasta loppuu raaka-aineet, mutta se ei ole meidän vika. Joku muu kuluttaa ne meidän puolesta. Maailmasta loppuu makea vesi, mutta me emme sitä tuhlaa. Vuodessa on 8.760 tuntia ja maailmassa tulee televisiosta ohjelmaa 300.000.000 tuntia vuodessa. Ja jos se ei riitä niin aina on olemassa kofeiini, lääkkeet, nikotiini, kannabis, amfetamiini, kokaiini, opiaatit, hallusinogeenit, liuottimet, steroidit, politiikka, uskonto, kilpaurheilu, vähemmistöjen oikeudet, luokkasodat, salaliitot ja porno. Tarjolla on aina jotakin mihin ripustautua, mistä hakea turvaa ja lohtua, mihin paeta ja millä nollata stressi. Aina jotain millä päteä, millä luoda hyvää oloa, millä tavoitella onnellisuutta. 

Asiantuntija kertoi, ettei luontoa kannata pelastaa. Ei, koska se tulisi liian kalliiksi ja kukaan ei halua maksaa niin kovaa hintalappua siitä mitä se edellyttäisi. Se oli aikuinen, koulutettu ihminen, joka tämän kertoi. Ja samalla kun maailma kärventyy niin meidän pitää potea syyllisyyttä etuoikeuksistamme. Koska muuhun me emme parhaimmillamme kykene.

Masokistit ja massamurhaajat jahtaavat nautintoa, ihan niin kuin me kaikki muutkin. 

💣




*No, ehkä yksi miljoonasta

Insane Biker's Bites

Ydinsodan jäljiltä maapallolla vallitsi pimeä ja kylmä ydintalvi.  Tuhoisat iskut eivät olleet kattaneet joka kolkkaa, mutta ydiniskujen aih...