7/05/2024

El éxtasis del oro


Tänä vuonna mangot ovat erityisen hyviä. Johtuuko sitten poikkeuksellisista sääolosuhteista, paljon kuumuutta, mutta myös paljon sateita, joka tapauksessa mangot ovat parempia kuin aikoihin. 

Sääli, etten itse pääse nauttimaan niistä. Olen löytänyt uuden pohjan, uuden mielettömyyden jolla kellua. En olisi uskonut kuinka vapauttavaa on luopua toivosta, tai minun tapauksessa menettää se tahtomattaan. Mutta se on. Asiat näkee ihan uudella tavalla. Osaa arvostaa eri tavalla ympäröivää yhteiskuntaa, näkee arvon kaikkein vähäpätöisimmissäkin ihmisissä. Tai eivät he ole vähäpätöisiä, mutta sillä tavalla niitä kutsuvat ne, jotka saavat äänensä kuuluville.

Palataan asiaan, lähden etsimään kylttiä, jossa luvattaisiin, että tämä on reilua peliä. En toistaiseksi ole löytänyt sitä. Alan epäillä, ettei sellaista kylttiä ole alkuunkaan. Ja se tarkoittaisi sitä, ettei tämä pelikään ole reilua. 

Toisille riittää mangoja.

Toiset voivat vain haaveilla niistä.



Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...