7/30/2024

Distorted dim motion

Sisältövaroitus: Seuraava teksti on vastenmielinen, kuvottava, täynnä alhaista kieltä ja tulehtunutta haljasta, märkivää ja visvaa tihkuvaa sisäelintä, homesienen valtaamia aivolohkoja ja totta tosiaan, täynnä tarpeetonta alastomuutta, halpamaista esineellistämistä ja vääristynyttä kehonkuvaa kaupallisissa sekä pinnallisissa tarkoitusperissä.

Avutonta maassa makaavaa ei saa potkia. Senhän sanoo jo kurjinkin käyttäytymiskoodi ja vähääkään itseään kunnioittava henkilö tämän tajuaa. Mutta mitä jos - puhtaasti teoreettisesti - jos tämä maassa makaava avuton henkilö onkin hirvein ihmisyksilö mitä maa päällään kantaa? Sellainen, joka on täysin korruptoitunut ja henkisesti mätä roisto, joka on täysin kyvytön samaistumaan muiden tunteisiin. Sellaisia ihmisiä on, löytyy niitä, jotka sadistisella tavalla nauttiva muiden kärsimyksestä, sellaisia, jotka kuorivat ihon uhriensa päältä ja pitävät nämä hengissä mahdollisimman pitkään, jotta kiduttaminen voisi kestää mahdollisimman kauan.

Oon aika varma, että näitä saa potkia - näiden maatessa avuttomina maassa.

Ihmiset haluaa selkeitä sääntöjä. Mustavalkoisia joko/tai-tilanteita. Lakitekstiä ilman saivartelua, kymmenen käskyä ja vaihtoehdoiksi riittää 'kyllä' tai 'ei'. Ihmiset haluaa rajata turhan ulos ja jättää olennaisen sisään. Pitää olla logiikka ja pitää olla matematiikka ja näitä ei saa rikkoa.

Mutta elämä eikä maailma mene niin. Maailma on kummallinen. Tapahtuu kaikkea, syystä ja ilman syytä, kaikkea missä ei ole järkeä. Kaikkea mitä ei voi selittää eikä kannata edes yrittää. Tapahtuu sellaista mikä on olemassa nyt, mutta ei kohta. Tapahtuu sellaista mikä on mahdotonta ja mikä on kohtaloa. Tapahtuu samaan aikaan kun ei tapahdu. Ja tapahtuu uudestaan ja ei koskaan. 

Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...