9/14/2024

Who can afford a luxury whore

 Missä vaiheessa teknologia meni liian pitkälle? En osaa vastata ja paljon hyvääkin kehitys on tuonut mukanaan. Ymmärrän, että on hyödyllistä, kun voi antaa tekoälyn kirjoittaa vaikka CV:n ja työhakemuksen kunnollisesti, kukapa nyt haluaisi antaa heikkoa ensivaikutelmaa itsestään. Mutta... mielestäni siinä on menty liian pitkälle, että on olemassa palvelu, jossa tekoäly kirjoittaa puolestasi koskettavan, mutta loogisesti perustellun itsemurhakirjeen. Maksullinen versio siitä käy läpi sähköpostisi ja selainhistoriasi, jotta se luo siitä vielä erittäin henkilökohtaisen kuuloisen. Ja tätä myydään ihmisille, jotka ovat huolissaan maineestaan vielä kuoleman jälkeenkin. Kukapa haluaisi viimeisiksi sanoikseen jotain latteaa ja itsesäälissä kiemurtelevaa kuraista anteekspyyntöä.

On olemassa virtuaalisia kumppaneita. Siis sellaisia joiden kanssa voi oikeasti käydä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja. Ja se muistaa aiemmat keskustelut ja oppii koko ajan sinusta enemmän ja enemmän ja osaa koko ajan keskustella kanssasi niin, että sinun mielenkiinto syvenee ja pikku hiljaa riippuvuus niin sanotusta täydellisestä kumppanista kasvaa. Hulluinta on, että sen saa integroitua täydellisesti myös seksinukkeen, joka - tietenkin - on valmistettu juuri sinun toiveiden mukaan. Jos olisin rikas niin ostaisin kaksi sellaista ja laittaisin ne elämään keskenään parisuhteessa. Kellarissa. Pimeässä. Ja vuosien päästä yhtenä päivänä sammuttaisin virran toisesta.

Tällä hetkellä muutamalla tiedustelupalvelulla on käytössään järjestelemä, jolla 99%:a meistä kuka tahansa saadaan radikalisoitumaan. Siinä on neljä vaihetta: 1.ensiksi luodaan ryhmä, joka vetoaa arvoihisi, se voi koostua aidosti saman henkisistä yksilöistä tai ne voivat olla virtuaalisia yksilöitä, joka tapauksessa sellainen ryhmä luodaan sosiaaliseen mediaan, johon haluat kuulua. 2.toisessa vaiheessa kommikaatioon tulee mukaan identiteettiäsi määritteleviä elementtejä, yksinkertaisimmillaan kyse on lempijoukkueen pelipaitaan sonnustautumisesta. 3.tässä vaiheessa on kyse indoktrinaatiosta. Vähitellen aletaan iskostamaan jotakin oppia tai uskomusta, josta tulee ehdoton totuus, jota ei voi kyseenalaistaa. Tässä vaiheessa on myöhäistä peruuttaa tältä polulta pois. 4. viimeiseksi yksilö triggeröidään haluttuun toimintaan. Se usein vaikuttaa yksilöstä jopa hänen omalta päätökseltään. 

Ja tämä järjestelmä toimii automaattisesti. Sille vain syötetään haluttu toiminnallinen tavoite ja kohdeyksilö, joka halutaan radikalisoida. Tämä voidaan toteuttaa vaikka kuinka monelle henkilölle samanaikaisesti ja heikoimmillaan yksilö radikalisoituu muutamassa kuukaudessa. Meillä kaikilla on periaatteita joiden vuoksi olemme valmiita taistelemaan. Jonkun vain täytyy vauhdittaa ja muokata tätä meissä valmiina olevaa protokollaa.

Kouluissa ei enää kirjoiteta vihkoihin vaan tehtävät tehdään läppäreillä.

1950-luvulla tutkijat totesivat tupakan vaarat ja haitat ihmisille. 

1980- ja 1990-luvuilla käytiin suuret tupakkaoikeudenkäynnit (laihoin tuloksin).

2010-luvulla tutkijat totesivat sosiaalisen median vaarat ja haitat ihmisille.

Millään vuosikymmenellä ei tulla haastamaan sosiaalisen median yhtiöitä oikeuteen eikä saamaan edes puoliksi yhtä heikkoja ratkaisuja kuin tupakkayhtiöiden kohdalla kävi.

Meillä on laitteita, jotka mittaa meidän unta ja sen laatua, koska me ei osata aamulla sanoa itse olemmeko tarpeeksi virkeitä vai emme.


Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...