11/04/2013

Karkkia kanavasurffareille

Toimituksemme on saanut käsiinsä ensi vuoden televisio-ohjelmiston suurimmat satsaukset jo nyt. Tämä tapahtui vahingossa (olkaapa tarkkoja siellä pöllölaaksossa kenelle sähköpostia lähetätte).
Paljastan tässä kuitenkin nyt teille armaat pikku karvapallerot mitä töllötuutista on luvassa kun vuosi vaihtuu.

Dancing on Aids - Uusi viihteellinen julkkisten tanssikisa. Jokaisessa jaksossa yksi koko kansan rakastama julkkis saa HIV:n tanssipariltaan. Viimeisenä hengissä oleva voittaa kisan.

Siwan supertähdet - Uusi viihteellinen julkkiskisa. Jokaisessa jaksossa julkkikset käy Siwassa. Jakson lopussa yksi julkkis hakataan ja muut saavat pitää hänen ostoksensa.

Spläts - Uusi viihteellinen julkkisten hyppykisa. Uima-altaan sijaan tässä hypätään kerrostalon katolta. Pelastuslaitos käy siivoamassa jätökset ja siisteimmän läjän tehnyt julkkis voittaa. Katsojat voivat myös äänestää omaa suosikkiaan.

Mämmiä perkele! - Uusi viihteellinen julkkisruokaohjelma, ehkä jopa makasiini. Julkkiset syö mämmiä. Yks syö paskaa. Kukaan ei huomaa, että kuka heistä. Katsojatkin voivat syödä paskaa. Reseptit löydät ohjelman nettisivuilta, mutta resepti jonka sinä tarvitset, saa psykiatrilta.

Ei vaan oo elämää - Uusi viihteellinen musiikkiohjelma. Levymyyntiä vauhdittaakseen Jonne Aaron laulaa Katri Helenan lauluja ja itkee. Juha Tapio lohduttaa ja lainaa kitaraansa. Katri Helena kärsii dementiasta eikä muista käyttäytyä kuin ikäisensä. Kauko Röyhkä huutelee kulisseista kuinka paska ohjelma on. Kukaan ei kuuntele enää Kauko Röyhkää. Ja ihan syystä.

Salatut Eläimet - Uusi saippuasarja. Kertoo lyhyesti siitä kuinka nuori asianajaja Matilda löytää kaksoissiskonsa Kaarinan sängystä kihlattunsa kanssa, kun samaan aikaan alakerran lääkäri Vesa on päättänyt alkaa masokistiksi ja naapurin nuori kosmetologi Neea on löytänyt sisältään vegaanilesbon. Kaikki tapahtumat sijoittuvat yhdelle kadulle, koska näin säästetään lavasteissa.

Muitakin uutuuksia on luvassa, mutta ei näin mielenkiintoisia. Joku ajankohtaisohjelma missä jeesustellaan ja toimittaja haastattelee toista toimittajaa. Samalla katsojat voivat kommentoida twitterissä tai omalla parvekkeellaan. Tulee myös joku uusi talk show missä julkkikset voivat käydä alleviivaamassa omaa erinomaisuuttaan samalla kun juontaja näyttää hyvältä ja esittää helppoja sekä maireita kysymyksiä.

Ehdoton hitti kuitenkin tulee olemaan Vesa Keskisen ja Frederikin yhteinen myöhäisillan rohkea ja sensuelli tosiTV-formaatti missä he yhtyvät hitaasti toisiinsa.




the end of the world is already here

Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...