10/09/2024

Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on konvertoida systemaattinen tekeminen haaveiluksi. 

Kesällä kaupan ovessa oli muistutus, että koiraa ei saa jättää yksin autoon kauppareissun ajaksi. Teemme sitten puolisoni kanssa vauvan, että ensi kesänä koiran ei tarvitse olla yksin autossa.

Väitetään, että hirviöt eivät pysty samaistumaan toisten kärsimyksiin ja ovat siksi kykeneväisiä käsittämättömiin julmuuksiin. Mutta tuo on vain osatotuus. Hirviöt ovat myös lisäksi kykenemättömiä tuntemaan itse kärsimystä. Siis ihan oikeasti hirviö ei tunne tuskaa, vaikka sitä löisi vasaralla naamaan. Siksi heitä ei voi rangaista, ei kiduttaa eikä saada ymmärtämään tuottamaansa pahuutta. Siksi hirviöitä ei voi käsitellä kuin tavallisia ihmisiä, eikä heihin voi käyttää samoja lakeja kuin meihin muihin. Ja syy miksi hirviöt toteuttavat niin kamalia asioita, ettei niitä voi edes ennakolta kuvitella johtuu siitä, että pahuus on niitä harvoja asioita, jotka saavat hirviöt hymyilemään. Kyse on siis viihteestä. Kaikessa on kyse viihteestä ihan kaikille. Joillekin viihde on vain sietämätöntä muiden kannalta.

Where is our social equality?

Helppoa on konvertoida koneella kirjoitettu dokumentti PDF-muotoon. Helpompaa on konvertoida mielenterveysongelmat taiteeksi. Helpointa on k...